Najava 32.Plitvičkog maratona, 04.06.2017…

500

Drage trkačice i trkači,

Otvorene su prijave za 32. Plitvički maraton. Jedan od najatraktivnijih i najljepših europskih maratona trči se kroz Nacionalni park Plitvička jezera koji se od 1979. nalazi na UNESCO-vom Popisu svjetske prirodne baštine.  Definitivno najzelenija hrvatska utrka i najstariji hrvatski maraton oduvijek privlači veliki broj trkača i cijele obitelji dolaze na „maratonski vikend“  – prvi vikend u lipnju. Kako bismo vam se dodatno prilagodili, vratili smo „obiteljski maraton“ i promijenili formu maratonskog vikenda.

Već od petka 2. lipnja u 10:00h otvara se prijamni centar i EXPO u sklopu maratona u dvorani ŠRC Mukinje koji traje do završetka cijelog programa u nedjelju poslijepodne. Utrku na 5km premjestili smo na subotu, 3. lipnja sa startom u 17:00h nakon koje slijede dječje utrke i subotnji program završava koncertom. Start maratona i polumaratona je u nedjelju 4. lipnja 2017. u 9:00, a u sklopu maratona nalazi se i utrka štafeta s četiri člana po ekipi.

Plitvički maraton poznat je i po atraktivnim startnim paketima koji očekuju sve sudionike. Tako će biti i ove godine, za nijansu i više. U startni paket maratona i polumaratona ulazi cjelodnevna ulaznica za Nacionalni park, atletska dri fit majica s logom utrke, vrećica za tenisice s logom utrke, pasta party i obrok nakon utrke, energetsko piće ili gel i još pokoje iznenađenje. Naravno, i finišerska medalja. Za najbolje su predviđene novčane nagrade, a za troje prvoplasiranih po kategorijama medalje i poklon sponzora. Startni paket za utrku na 5km nešto je skromniji, ali i u njemu se nalazi ulaznica za Nacionalni park, pamučna majica i vrećice za tenisice s logom utrke te pasta party u subotu. Također, i trkače na 5km će dočekati još koje iznenađenje u startnom paketu koji će ove godine svi moći preuzeti već od petka, 2.6. u 10:00h. Na stazi, prije samih utrka, a posebno nakon, osigurana je okrjepa za sve natjecatelje.

Obiteljski maraton – tri člana obitelji trče svaki po jednu od utrka – 5km , polumaraton i maraton – vraća se ove godine ponovo na Plitvički maraton i očekujemo veliku konkurenciju. Direktne prijave i upite za obiteljski maraton šaljite na akmaraton2000@gmail.com s naslovom Obiteljski maraton.

Prijaviti se možete na www.utrka.com gdje možete pronaći i sve potrebne informacije. Također, pratite nas na stranici www.plitvicki-maraton.com koja je ponovo reaktivirana i polako će se puniti zanimljivostima i informacijama kako će se utrka približavati.

Za sva pitanja i prijedloge, kao i uvijek, stojim na raspolaganju. Dođite na 32. Plitvički maraton i uživajte u jednom od najljepših Nacionalnih parkova svijeta.

Robert Franjković
Direktor utrke
32. Plitvički maraton
+385-91-1203040

Podijeli objavu